×

Будите у контакту

O nama

Почетна> O nama

Шта радимоНаше категорије производа

Предузеће Цхитсуруиа основано је јануара 1996. године, ослањајући се на изузетне природне ресурсе за производњу и производњу врхунских производа. Сада, ми обезбеђујемо печене морске алге, Соја сос и други сродни производи од морских алги.

Ступајући у партнерство са јапанском Фујимаса Цо., Лтд. у марту 2001. године и формирајући Нантонг ЦхитсуруФоодс Цо., Лтд. Да бисмо настојали да уђемо на међународно тржиште, засновано на оригиналним производима, уводимо светски напредну специјализовану опрему и стално развијамо нове и побољшане производи. Специјализована за производњу морских алги, зачина (соја сос, сирће, мирин, сос од резанаца, сос за роштиљ...), васабија, суши ђумбира и серије јапанских прехрамбених производа, Нантонг Цхитсуру Фоодс посвећује се задовољавању захтева савремених људи за традиционалним, здравим и природним намирнице.

Тренутно, Цхитсуруиа, Сенетсу & Едозен производи су развили више од 100 врста производа и извозили у више од 30 земаља. Посао је такође усвојио БРЦ, ХАЦЦП& ИСО 9001 међународне сертификате квалитета.

"

Циљ нам је да то урадимо по фер цени за потрошача без компромиса по питању квалитета и да увек одржавамо висок ниво услуге за кориснике.

Извозна ситуацијаГлобално тржиште

Тренутно, Цхитсуруиа, Сенетсу & Едозен производи су развили више од 100 врста производа и извезли их у више од 30 земаља. Што укључује Кину, Русију, Јапан, Тајланд, Вијетнам, Малезију, Индонезију, Сингапур, Аустралију, Турску, Шпанију, Француску , Украјина, Египат, Луксембург, Канада, САД, Бразил, Аргентина, Јужна Африка ...

Глобално тржиште

50+ извоз
земље и региони

Производи су испоручени у више од 50 земаља и региона широм света

Министарство спољне трговинеКанцеларијско окружење

Имамо сопствену трговачку компанију - Нантонг Кианхуи Традинг Цо Лтд, са седиштем у пословној пословној згради у центру града Нантонг, провинција Јиангсу. Наш професионални тим пружа 7*24 сата онлајн услуге.

Канцеларијско окружење

Наше пореклоПрича о бренду

"

Порекло 'цхитсуруиа': ЛвСи, родно место морских алги, експеримент узгоја морских алги био је успешан у ЛвСи-у 1973. године.

ЛвСи је такође назван „Цранце Цити“ – легенда је била да је Донгбин четири пута долазио поред дизалице, а од тада се ово место назива „ЛвСи“ (Лв, четири пута). Пошто је наш бренд рођен у ЛвСи, заједно са правцем развоја наше компаније, заснованом на јапанској кухињи, јапански изговор соудс је усвојен као наш бренд, 'цхитсуруиа'.

"

Порекло "ВАРАКУ" : Да бисмо диверзификовали производ, креирали смо бренд "ВАРАКУ".

Порекло „СЕНЕТСУ“: Лидер компаније жели да се наша компанија непрестано развија, креирали смо бренд „СЕНЕТСУ“ да бисмо рашчистили наш правац.

Порекло "ЕДОЗЕН-а": Према историји, место порекла морске алге зване "ЕДО", а то је сада Токио. Али претражили смо снимак, за време династије Минг нори се већ узгајао у Кини. Зато смо се фокусирали на редослед те временске линије да креирамо бренд "ЕДОЗЕН", што значи да је преваленција морских алги (нори) пре периода Едо.

ПотврдаКакви сертификати
имамо ли

Фабрика има читав низ међународних сертификата, укључујући ХАЦЦП, БРЦ, ИСО9001, СЕДЕКС, ФДА, ИБЛ и друге. Производи су халал и кошер сертификовани. Амбалажа има ФСЦ еколошки сертификат.

врх врх