×

Будите у контакту

Печене морске траве

Почетна> Proizvodi > Печене морске траве

Добродошли у цхитсуру храну, водећег добављача и произвођача печених морских алги.

Печене морске алге, познате и као нори, основни су састојак многих суши јела. Додаје јединствен укус и хрскаву текстуру ролнама и другим јелима, што га чини популарним избором за суши ресторане и друге прехрамбене објекте. Као водећи добављач и произвођач печених алги, ми у Нантонг Цхитсуру Фоодс Цо., Лтд. посвећени смо пружању најквалитетнијих производа од печених морских алги нашим купцима.

Шта радимоНаши производи од печених алги

Нудимо разне пржене производе од морских алги, укључујући нори, дулсе и алге. Свака врста има свој јединствени укус и текстуру, што га чини погодним за различита јела и преференције. Наши листови нори су танки и хрскави, што их чини савршеним за ваљање око пуњења сушија. Дулсе има благо слатки и слани укус, што га чини укусним додатком салатама и другим јелима. Келп је благог и благо сланог укуса, а може се користити као украс или додати у супе и друга јела.

Ко смо миПрича о произвођачу печених морских алги

У цхитсуру фоодс-у смо посвећени производњи висококвалитетних производа од печених морских алги за наше купце. Наша компанија послује више од 20 година, а ми смо посвећени коришћењу одрживих и еколошки прихватљивих метода за бербу наших морских алги. Поносни смо што држимо СЕДЕКС/БРЦ/ХАЦЦП/ИСО/ФДА/ХАЛАЛ/КОСХЕР, који осигуравају да наши производи испуњавају највише стандарде квалитета. Као добављач и произвођач печених морских алги, посвећени смо пружању најбољих производа и услуга нашим купцима.

Више информацијаСпецификација и МОК

Цена морских алги зависи од различитих нивоа квалитета и спецификација паковања, обећавамо да свако паковање произведене морске траве има врхунски квалитет и најбољу цену.

Име Разред ХС код Листови/торба Торбе/цтн МОК
Печене морске алге злато 2008993100 50 30 80
Печене морске алге сребро 2008993100 50 30 80
Печене морске алге црвен 2008993100 50 30 80
Печене морске алге зелен 2008993100 50 30 80

Професионални произвођачНаш напредни производни процес

Цхитсуру храна је најважнија мисија и одговорност производне компаније.

Контрола квалитетаКонтролишемо квалитет сваког комада морске алге

Компанија стриктно у складу са стандардима ХАЦЦП система управљања квалитетом за имплементацију производње, строга контрола кључних контролних тачака.

 • Инспекција сировина

  Инспекција сировина

  Сакупљање сировина је први корак прераде морских алги како би се осигурало да сировине не садрже нечистоће и оштећења.

 • Печено

  Печено

  Са две потпуно аутоматске линије за печење морских алги.

 • Откривање метала

  Откривање метала

  Сваки пакет производа мора бити тестиран детекторима метала како би се спречило да се металне нечистоће које се не могу видети голим оком умешати у производе.

поштарина поштарина

Достава и паковањепоштарина

Наше најближе луке су лука Нантонг и лука Шангај. Више од 20 година сарађујемо са најпрофесионалнијом локалном компанијом за међународну шпедицију хране, а задатке као што су утовар и транспорт на броду можемо обавити на време како бисмо осигурали да роба стигне у луку безбедно и на време.

Достава и паковањеПаковање

Наши производи су паковани у складу са јединственим стандардима, од унутрашње кесе до спољне кутије користећи висококвалитетне материјале за паковање како би се осигурало да се роба купцима испоручи са добрим изгледом паковања и без оштећења робе.