×

Будите у контакту

Укусни умак

Почетна> Proizvodi > Укусни умак

Добродошли у цхитсуру храну, водећег добављача и произвођача зачињеног соса.

Зачињени сос познат и као Унаги сос, мирин, терииаки сос, ББК сос. То је направљено уливањем соја соса са различитим састојцима, доносећи нам другачији укус.

Шта радимоНаши зачињени производи од соса

Нудимо разне зачињене сосове, укључујући унаги сос, терииаки сос, хон мирин, мирин фуу. Унаги сос се може користити као сос за потапање за ово јапанско јело од јегуље на жару. Разлика између хон мирин и мирин фуу је да ли садржи алкохол.

Ко смо миПрича о произвођачу зачињеног соса

Зачињени сос бренда Цхитсуруиа почео је да се продаје на тржишту ЕУ и Азије 2001. године. Цхитсуру фоодс је годинама посвећен производњи врхунског зачињеног соса у јапанском стилу. Да бисмо обезбедили врсте зачињеног соса по конкурентној цени, уживамо добру репутацију у целом свету.

Више информацијаСпецификација и МОК

Зачињени сос је један од најпознатијих зачина у јапанској кухињи. Најпопуларнија величина паковања за рекламе је 1.8Л.

Име ТИП ХС код Спецификација паковања Л/цтн МОК
Унаги сос сладак 2103909000 ПЕТ- 1.8Л*6/цтн 100
Умак Терииаки сладак 2103909000 ПЕТ- 1.8Л*6/цтн 100
ББК сос сладак 2103909000 ПЕТ- 1.8Л*6/цтн 100
Мирин Фуу сладак 2103909000 БИБ 18/цтн 200

Зачињен сосСценарио употребе

Цхитсуру Фоодс може понудити разне врсте зачињених сосова.

Контролишемо квалитет сваког комада зачињеног соса

Компанија стриктно у складу са стандардима ХАЦЦП система управљања квалитетом за имплементацију производње, строга контрола кључних контролних тачака.

  • Стерилизација
  • Вруће пуњење
поштарина поштарина

Достава и паковањепоштарина

Наше најближе луке су лука Нантонг и лука Шангај. Више од 20 година сарађујемо са најпрофесионалнијом локалном компанијом за међународну шпедицију хране, а задатке као што су утовар и транспорт на броду можемо обавити на време како бисмо осигурали да роба стигне у луку безбедно и на време.

Достава и паковањеПаковање

Наши производи су паковани у складу са јединственим стандардима, од унутрашње кесе до спољне кутије користећи висококвалитетне материјале за паковање како би се осигурало да се роба купцима испоручи са добрим изгледом паковања и без оштећења робе.