×

Будите у контакту

Сирће

Почетна> Proizvodi > Сирће

Добродошли у цхитсуру храну, водећег добављача и произвођача сирћета.

Сирће је главна компонента јапанске кухиње. Сирће додаје укус многим јелима, како у кувању тако и за столом. Суши сирће има богату арому и слатко у суши пиринчу.

Шта радимоНаши производи од сирћета

Нудимо разне производе од сирћета, укључујући суши сирће, пиринчано сирће, црно сирће и смеђе пиринчано сирће. Свака врста може бити погодна за различита јела и преференције. Суши сирће обично као сос за потапање за суши. Пиринчано сирће обично као зачин у кувању. Црно сирће се може користити и као прелив и сос за умакање. Смеђе пиринчано сирће се често конзумира са медом као здравствени додатак.

Ко смо миПрича о произвођачу сирћета

Цхитсуруиа бренд сирће почео је да се продаје на тржишту ЕУ и Азије 2001. године. Цхитсуру фоодс је годинама посвећен производњи врхунског суши сирћета. Да бисмо обезбедили сирће врхунског квалитета по конкурентној цени, уживамо добру репутацију у целом свету.

Више информацијаСпецификација и МОК

Сирће је један од најпознатијих зачина у јапанској кухињи. Најпопуларнија величина паковања за рекламе је 18Л.

Име ТИП ХС код Спецификација паковања Л/цтн МОК
Сирће пиринчано сирће 2209000000 БИБ 18Л / цтн 200
Сирће пиринчано сирће 2209000000 БИБ 18Л / цтн 200

Професионални произвођачНаш напредни производни процес

Цхитсуру храна је најважнија мисија и одговорност производне компаније.

Контрола квалитетаКонтролишемо квалитет сваког комада сирћета

Компанија стриктно у складу са стандардима ХАЦЦП система управљања квалитетом за имплементацију производње, строга контрола кључних контролних тачака.

поштарина поштарина

Достава и паковањепоштарина

Наше најближе луке су лука Нантонг и лука Шангај. Више од 20 година сарађујемо са најпрофесионалнијом локалном компанијом за међународну шпедицију хране, а задатке као што су утовар и транспорт на броду можемо обавити на време како бисмо осигурали да роба стигне у луку безбедно и на време.

Достава и паковањеПаковање

Наши производи су паковани у складу са јединственим стандардима, од унутрашње кесе до спољне кутије користећи висококвалитетне материјале за паковање како би се осигурало да се роба купцима испоручи са добрим изгледом паковања и без оштећења робе.